Velkommen til JSL Massage

Jeg har altid fundet det spændende at arbejde med mennesker, både privat og professionelt. Derfor uddannede jeg mig til massør i 2011.

Inden da var jeg allerede god til, og kunne lide, at give en god massage og havde i et stykke tid leget med tanken om at knytte faglighed til mine evner.

Siden har jeg været på en lang rejse ind i massagens verden – i de forskellige stilarter, teknikker, gammel og ny viden fra både øst og vest om krop, sind og Qi.


Jeg elsker at nørde indenfor mit fag og opdatere mig løbende, seneste har jeg brugt 1 år på Musculupat® uddannelsen (Øverste trin hos A.M. Academy)

Som Musculupat® arbejder jeg med kroppen, både ud fra vestens forståelse af kroppens fysiologi og anatomi i kombination med traditionel kinesiske medicin (TCM), som tager udgangspunkt i kroppens meridianbaner og de fem elementer.
Jeg er Ildsjæl i Dansk Behandlerforbund (Bacheforening) og har arbejdet som massør siden jeg tog uddannelse.

Oprindeligt er jeg akademisk ungdomspædagog udd. i 2006, og har før det arbejdet med børn & unge som juniorleder i lokal fritidsforening.
I mit pædagogiske arbejde har jeg blandt andet arbejdet med børn og unge på autismespektret og med ADHD, ADD, Tourettes Syndrom m.m.

Privat er jeg gift med Heidi, som er autist, og sammen har vi to drenge, hvoraf den ældste er infantil autist med ADHD og den yngste har svær ADHD.

Se øvrige uddannelser nederst på INFO siden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *